5 tech-tools die je tijd (en geld) besparen!

Mensen gaan er vaak van uit dat tech hulpmiddelen “te fancy” zijn of “alleen nodig als je een expert bent”. Maar tech hulpmiddelen maken ieders leven gemakkelijker en eenvoudiger; vooral als het gaat om het volbrengen van alledaagse taken zoals contact houden met geliefden, op de hoogte blijven van de actualiteit, en foto’s delen met vrienden. De volgende vijf tech tools kunnen iedereen helpen om sluiproutes te nemen en tijd te besparen (en daarom moeten deze tools absoluut noodzakelijk geacht worden).

1) Google Drive: Cloud opslag

Iedereen zou Google Drive moeten gebruiken omdat het gebruikers in staat stelt bestanden in de cloud op te slaan in plaats van hun geheugen op hun laptop/desktop computers te gebruiken. Het maakt ook back-ups voor het geval er iets met iemands computer gebeurt.

2) Adobe Acrobat Pro: Conversie van documenten

In deze tijd is het belangrijk dat je een programma hebt waarmee je pdf bestanden kunt maken, want de meeste officiële documenten komen in pdf formaat voor. Om te voorkomen dat je bepaalde documenten meerdere malen moet uitprinten, zou iedereen Adobe Acrobat professional moeten gebruiken. Bovendien, als mensen een bewerkbare versie van het document willen, kunnen ze een wijziging aanbrengen en het opslaan als een word bestand of duizenden andere formaten.

3) LastPass: Wachtwoordbeheer

LastPass is een programma voor wachtwoordbeheer dat wachtwoorden veilig op één plaats bewaart, zodat gebruikers er indien nodig bij kunnen zonder steeds andere inloggegevens te moeten onthouden. Dit is goed voor de veiligheid omdat de kans groter is dat je al je accounts gemakkelijk en snel terug kunt vinden.

4) Malwarebytes: Anti-virus Software

Het is belangrijk te investeren in goede anti-virus software omdat internetgebruikers bescherming nodig hebben tegen virussen en malware nog voor ze de kans krijgen hun toestellen binnen te dringen. Malwarebytes is een van de populairste antivirussen die tegenwoordig op de markt zijn, wat betekent dat het zijn belofte van effectieve virusverwijdering moet waarmaken.

5) Dropbox: Deel bestanden/mappen op een efficiënte manier

Mensen zouden Dropbox moeten gebruiken omdat ze er gemakkelijk bestanden en mappen mee kunnen delen met andere mensen zonder dat ze bestanden hoeven in te pakken en via e-mailbijlagen te versturen. Dit bespaart tijd voor beide betrokken partijen.

Iedereen zou de 5 hierboven genoemde tech tools moeten gebruiken omdat het eenvoudige, handige en efficiënte manieren zijn om dagelijkse taken gemakkelijker te maken voor gemiddelde internetgebruikers die geen experts op het gebied van technologie zijn. Zolang mensen weten hoe ze deze apps goed kunnen bedienen, zullen ze een verschil zien in hun leven en de manier waarop ze dagelijkse routines aanpakken.

Gerelateerde berichten